ZNAČENJE IMENA 'ARD I 'ARD DIZAJN

‘ard natural cosmetics je domaći brend vrhunske fitoaromaterapeutske kozmetike.

Filozofija brenda temelji se na minimalizmu i prirodnim sastojcima, pa je tako i njegovo ime simbolično; u prijevodu ‘ard znači zemlja, a što sjajno odražava upravo ono što čini ‘ard prirodnu kozmetiku jer sve biljke potječu upravo od – zemlje.

Osim sastojaka koji garantiraju kvalitetu ‘ard proizvoda, ono što brend čini prepoznatljivim jest njegov vizualni identitet koji odražava ljepotu kože.

‘ard slavi prirodnu i njegovanu kožu te je sve kod njega simbolično.

Primjerice boja ‘ard etiketa simbolizira prirodnu ljepotu kože, kojoj svi težimo.

 

KAKO JE NASTAO 'ARD?

Nakon što sam bezuspješno tragala za proizvodima koji će obnoviti i nahraniti moju suhu kožu i isprobala sve proizvode koji su se nudili na tržištu, odlučila sam stvar uzeti u svoje ruke i napraviti formulaciju nakon koje će moja koža izgledati svježije i mlađe, biti mekana i nahranjena već nakon prvoga korištenja a da pri tome ne ostavlja masni trag.

Danas sa ponosom mogu reći da moja koža u 37. godini izgleda i osjeća se bolje nego ikada, stoga sam svoju formulaciju, nakon što je odobrena od dermatologa, odlučila plasirati na tržište kako bi djevojke i žene sa istim problemom pronašle idealan proizvod i rješenje za sebe.

– Katarina Mešić

SASTOJCI I NAMJENA

Klinički dokazani, aktivni, biljni sastojci iz ‘ard proizvoda djeluju protuupalno te vidno smanjuju suhoću, nadraženost i zaglađuju kožu i pružajući anti age efekt već nakon prvog korištenja.

Receptura proizvoda nije konvencionalna, već je riječ o fitoaromaterapeutskoj  recepturi.

Što to točno znači?

Fitoaromaterapija je medicinska metoda tretiranja raznih stanja biljem koja je licencirana od ministarstva znanosti i obrazovanja, što znači da za svaku biljku postoji znanstveno dokazano istraživanje da pomaže kod određenih tegoba.

TKO SVE MOŽE KORISTITTI ‘ARD PROIZVODE? 

‘ard proizvodi nisu rezervirani isključivo za žene te ih mogu koristiti i muškarci.

‘ard  filozofija  prezentira njegu kože  kao nužnost kako bi koža bila prije svega zdrava, a ne kao nešto što je određeno spolom.

Zbog kvalitetnih sastojaka, proizvodi su prikladni za korištenje i u trudnoći, kao i za njegu dječje kože!