Uncategorized

Dosadilo vam je nošenje pudera? Onda je ovo rutina njege za vas!

Bez obzira na to jeste li ljubitelj make upa ili se istog sjetite samo onda kada su posebne prigode u pitanju, ono što možemo pronaći u svakoj kozmetičkoj torbici jest dobar puder. S druge strane, pogotovo u ljetnim mjesecima, korištenje ovog proizvoda i nije baš najpraktičnije, a ako tražite način da svoje lice u potpunosti oslobodite od teške podloge, onda imamo pravu rutinu njege za vas!

Ako težite ka savršenom izgledu kože lica, onda je ‘ard perfect skin set nešto što se mora pronaći u vašoj rutini. O čemu je točno riječ? Ovaj set sadrži kompletnu njegu namijenjenoj masnoj i mješovitoj koži sklonoj upalnim procesima, ali i prvim znakovima starenja. U njemu možete pronaći svega tri visokokvalitetna i funkcionalna proizvoda koja obnavljaju kožnu barijeru, sprječavaju upalne procese i čine postojeće bore i nepravilnosti manje vidljivim.

 ‘ard je osim po prirodnim i učinkovitim proizvodima prepoznat i po promoviranju minimalističke rutine, pa tako vjerujemo da vam nije potrebna prava vojska proizvoda za najbolje rezultate, već svega nekoliko onih pravih.

Rutina za lice bez nepravilnosti započinje čišćenjem – korakom koji je baza svake zdrave kože i lijepog tena.  ‘ard gel za čišćenje kože lica u jednom potezu će ukloniti sve nečistoće s kože, bez osjećaja zatezanja ili isušivanja. Nakon čišćenja kože lica nanesite  ‘ard VM vitamins & minerals perfect skin & natural botox  kremu za dubinsku hidrataciju i regeneraciju. Ova krema tek je nedavno postala član ‘ard obitelji, no već ima poseban status zbog svoje učinkovitosti i zaista fantastičnih rezultata. Riječ je o kremi koja sadrži vitamine A i B, minerale, cink i bakar te hijaluronsku kiselinu, pa s lakoćom vraća kožu u njezin balans, pruža dubinsku hidrataciju i sprječava upalne procese čineći pri tome bore i nepravilnosti manje vidljivim.

Za najbolje rezultate jednom do dva puta tjedno u rutinu uvrstite ‘ard piling za lice i usne u kremi s kamilicom koji uklanja sve odumrle stanice kože te je idealan za njezinu obnovu.

Osim sjajnih proizvoda, za rezultate je potrebna dosljednost i disciplina u rutini, a prve rezultate možete primijetiti već nakon 10 dana korištenja dok veće promjene dolaze unutar 3 do 6 mjeseci, ovisno o problematici.

Također, u  slučaju da imate akne, u početku rutine možete primijetiti stvaranje upalnih procesa jer koža prolazi kroz proces obnove, no nakon nekog kraćeg vremena dolazi do smirivanja i primjećivanja prvih očekivanih rezultata. Upornost je u svemu važna, pa i u pravilnoj njezi kože, stoga budite ustrajni i uživajte u savršenom tenu koji neće zahtijevati make up!

Udio

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *