Makeup

Otkrijte kremu zahvaljujući kojoj će baš svaki puder izgledati besprijekorno!

Jedan od najvećih izazova u make up svijetu definitivno je pronalazak savršenog pudera. Očekivanja koja imamo od ovog make up proizvoda su brojna; od toga da savršeno prikriva gotovo svaku nepravilnost kože, ali da ipak ne ‘sjeda’ preteško na nju, preko toga da se ujednači s našim prirodnim tenom, pa sve do toga da na licu bude dugotrajan. S druge strane, odabir samog pudera ne bi trebao biti toliko u fokusu jer njegova efektnost ovisi isključivo od dobre pripreme kože!

O kvalitetnoj pripremi kože lica za meke up rutinu ne možemo govoriti bez hranjive kreme koja će zapravo odraditi najveći dio posla. Da bi puder sjeo na lice perfektno, kožu je potrebno nahraniti u svim njezinim slojevima, a čime ćete izbjeći osjećaj suhoće tijekom dana koju nerijetko stvara sam make up, kao i situacije u kojima puder jednostavno sklizne s kože lica nakon svega nekoliko sati nošenja. Sjajan primjer jedne takve kreme je hvaljena ‘ard hidratantna krema za lice s kamilicom koja sadrži visoku koncentraciju hidrolata rimske kamilice, a zbog čeka je idealna za njegu kože sklone crvenilu, nadraženosti i upalnim procesima. Pored kamilice, važan dio njezine formule je i hladno prešano ulje makadamije koje štiti kožu od isušivanja, a što je posebno važno osigurati u hladnim danima pred nama.

Nadalje, pH ove kreme nešto je što svakako vrijedi napomenuti te on iznosi 4-5,5 zbog čega koža redovitim korištenjem postaje snažnija i obnovljene barijere. Tekstura ‘ard hidratantne krema za lice s kamilicom uvelike podsjeća na primer jer stvara svilenkasti osjećaj na licu i smanjuje vidljivost proširenih pora, zbog čega je omiljen izbor za pripremu kože prije nanošenja make upa.

Osim što će ova krema postati vaš najdraži make up saveznik, redovitim korištenjem oporavit će i sve sitne nepravilnosti koje zapravo prikrivamo puderom, da ćete se u jednom trenutku jednostavno pozdraviti s njegovim korištenjem. Ono na što smo u ‘ard-u izrazito ponosni jest podatak da se u formuli ove kreme nalazi voda isključivo iz aloa vere (niti kapljica više od toga), pa tako najveći dio sastava čine upravo organski, prirodni sastojci koji dokazano pospješuju zdravlje, a samim time i izgled kože. Ako ste u potrazi za multifunkcionalnim proizvodom koji ne samo da će biti vaš omiljeni make up saveznik, već će vašoj koži pružiti dubinsku njegu i hidrataciju, onda je ‘ard hidratantna krema za lice nešto što se mora pronaći i na vašoj kozmetičkoj polici!

Udio

Ostavite odgovor

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

Besplatna dostava za narudžbe iznad 49.99€ na područje Hrvatske!

X